Eristyspalvelu – Salo

TK-Kylpytynnyrien palveluihin kuuluu myös kylpytynnyrien sekä muiden kohteiden eristyspalvelu. Eristämme omalla eristyskoneellamme niin vanhoja kylpytynnyreitä, uima-altaita kuin muitakin kohteita – ehdota meille omaa kohdettasi!

Polyuretaani on kestävä eriste

Käytämme eristyspalvelussamme ruiskutettavaa polyuretaani- eli PU-eristettä, joka on erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta kestävä ja pitkäikäinen eriste. Täysin tiivis, mutta kevyt PU-eriste sopii loistavasti epätasaisille pinnoille. Ruiskutettava polyuretaani ei homehdu, mätäne tai pilaannu, vaan kestää ja säilyttää muotonsa vuodesta toiseen. Lisäksi sen lämmönsieto- ja palo-ominaisuudet ovat erinomaisia.

Miten eristys tehdään? Katso videomme!

Täytä oheinen lomake ja pyydä tarjous eristyspalveluistamme! 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa
050 3104 097

Kysy lisää kylpytynnyreistä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Koivu Teemu Tmi
Sarininkulmantie 100
25380 REKIJOKI

Y-tunnus: 2269712-8
Puh: 050 310 4097

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Koivu Teemu Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.