Maksutavat

TK-Kylpytynnyrit tarjoaa vaihtoehtoja kylpytynnyrien sekä muiden tuotteiden maksamiseen. Käytössämme ovat seuraavat maksutavat:

  • Käteinen
  • Lasku 
  • Rahoitus 

Kaikki maksut suoritetaan ennen kun tuotteet laitetaan toimitukseen. Erikseen sovittaessa voidaan maksu sopia niin, että 50% maksetaan ennen toimitusta ja loput 50% kun tuotteet on toimitettu perille.

Resurs Bank rahoitus

Rahoitus ja osamaksu

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä ?

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä
RahoitusesiteYleiset ehdotVakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Avaa rahoitushakemus tästä!

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa